יום תעופה וחלל

"בגיל 21 תגיע לירח?!"- בזינמן עוד הרבה לפני!
היום התלמידים שלנו זכו להיות אסטרונאטים וטייסים ליום אחד.
היום קיימנו בבית הספר את ״יום תעופה וחלל״ השלישי בהובלת קבוצת רובואקטיב ושלוחת השוחרים של בית הספר ובשיתוף מועצת התלמידים.
השנה, בעיתוי מצמרר נפרדנו מרונה רמון זכרונה לברכה – אשת חזון והשראה שהייתה שותפה לחלום היום המיוחד הזה עוד כשהיה בתחילתו. היום הוקדש לזיכרה, בטקס הוקראו מילותיה המרגשות מטקס הדלקת המשואות ובנוסף התלמידים הדליקו נרות וכתבו דברים לזכרה בקיר משותף שיצרנו.

התחלנו את היום בטקס פתיחה שכלל מופע רחפנים, מוזיקה טובה וצעדה, זאת לפני שתלמידי בית הספר נהנו מפעילויות שונות כמו סדנאות הכנת טיסנים, ניסויים מדעיים וארגזי בריחה.
התלמידים נהנו מהפנינג חלל ובו תחנות של מועצת התלמידים המדהימה והערכת ותלמידי רובואקטיב האלופים.
בכיתות הועברו הרצאות בנושאים שונים על ידי מומחים רבים מחיל האוויר, מערך ההגנה האווירית, רפאל, משרד המדע.
תודה לשותפים הרבים בהצלחת יום זה ולתלמידים מעוררי ההשראה של קבוצת רובואקטיב אשר בשבילם השמיים זה כבר מזמן לא הגבול.